Friday, August 31, 2012

Another Story from August...


Well... I think this mont full of playing, hha...

So many event that I’ve done both with family and friend,

And today I wanna share my story with u bout “my first time at The Jungle Water Park” hha... norak ya...?? bodo aah.. hha...

The day before I’ve done my routine treatment and moreover I got alergy shots, so I think this is my chance to feel it, so... finaly I came with my cousin and nephew to that place, hha... :D

And here we are ... :D


Indri – Ulfa :D


Indri – Bilah (Ulfa’s sister) :D *she’s junior high school student but she’s taller than me #sad hikss... T.T hha... :p


Hey parrot why you’re not looking at me? fufufufufufu~ like others.. 




Ulfa and Bilah have good pic but not with me, hha...


me - ulfah :D



Sister’s time, hha... :D


Blur on ulfah side heeem... u’re not good fotographer bang!! hha.. :p




Called Kia and she’s 4 years old, and her hobby is eating hha.. and she’s cute –really really really and really cute


Called salwa and she’s 6 years old, and FYI, salwa is kia’s sister but look her body she is thinner than kia, hha... whether what salwa eat always taken by kia? Hha... –kidding... :p




My brother with Kia :D



My brother – me – Ulfah – Kia


My brother with kia *but kia looks so busy with her food, hha... –poor you bang :p





Kia’s time ... 




Salwa’s time


My Brothers and Ulfa :D



My Brothers and I :D


I just wanna tell you here’s my uncle and my aunt hha...



it's me.. :D




Bilah – Bang Irsan – Ulfah – Bang Ilham



Bilah – Bang Irsan – Me – Ulfah 



Ulfa’s Family :D

Really fun, one day playing with water in crowded place, hha... next time we’ll play again,, see yaa... :D

Thanks for visiting...
Indri ... :D




Thursday, August 30, 2012

I do learn it...


Being a student college, not as good as I think, well, good it turn out well, I’ll learn what I want for long time, Psychology!!! (yeeaaahhh!!!) but... do you know? Seems like it’s just me who excited with that, my family like uncertain with what I got now, well, yaa I know, this major is just my decision, I always talk I want learn it more and more, but “flat” respond from them –family. My parents said to me that they give me a freedom to choose what I want to learn, and when I said I love to take Psychology, they start to hesitate me, they always ask me about what would I do when I finish it, and is that really what I want? But yaa, this is what I want, SO, STOP being fussy with that, I promise I’ll be doing good in “this”. Because I choose it, myself...

Hopefuly you’re not going to push me again, and ask me about that (same question and I’ll said same answer “I’ll take this major) so next year if I try next test I’ll write this major again but for better university, hope, you’ll understand it...

Once, I think about changing my interest into medical or exact or IT but that’s not my passion. I watch medical drama and reality show that related with medic for searching the interesting point that I can take, but what I got was just having fun and excited when I watched that and not thinking to be the one of them (medical people). I love child and really want to give them new knowledge but I don’t think if I should take exact (math,bio,pysic,chemist) so I can teach them, well, if I was a Psycholog I can teach them too, so stop asking me for being a teacher like you. I have a brother that learn IT when he was in college, and I saw and heard anything what he’s doing, when I watched him study and make some dizzy stuff I just said to myself if I won’t join that major, make a program with so many code that’ll make me sick.

All I want to say is Psychology is what I want, not Exact not Medical and not IT, so just support me with this, so I can do the best.

Thanks for people who already support me with this, and for people who do not support me, I understand but this is me... :D thank you so much for your caring.
And.. FYI, one people said that psychology is the science of imaginary, I do not understand why he said that, wheteher in psychology we are free to express our opinion or what? One thing tha I know, psychology has exact subject that can be learned, psychology learn about soul and all matters relating to the life of someone, SO... PSYCHOLOGY is not imaginary science. Thank you... ~

Anyway, this my write for today, hha... lil bit emotional, :p

Thank you for visiting....
Indri ... :D

Wednesday, August 29, 2012

♥ I.n.U


22.Agustus.2012, yeaaahhh... finaly we made it guys!!! Hha...

Actually this is an old plan, but just accomplished on that day, hha...

Eat sushi at Ichiban Sushi –Botani Square, finaly we went to there for trying the sushi, hha... about the taste just try it then, hha... in my opinion it’s like Indonesian Sushi, for people who don’t like sushi but want to try it, I think Ichiban Sushi suits for them, the taste not like japanese sushi as usual I eat, so just try it for knowing the taste, yiiipppppiiii!!! :D

Well, that day I think it’s kinda a farewell for us I’nU, because soon we’ll be separated, we’ll stay in different city, yaapp,, we are college student now not a High School student anymore, and moreover we accepted at different university, and it means, we can not see each other as often as we want, hha...  

But we should call each other or sending some text, okeee....? hha...

And here we are on that day... :D


me :D


novi :D


utha :D


I'nU


novi and her sister "fitri" :D

Such a fun day, hope we’ll have it another time ... :D
Just contact each other when you were in our lovely city BOGOR,, hha...

Thanks for visiting...
Indri ... :D

Tuesday, August 28, 2012

Play again, (yeeeaaahhh!!)


10.30 till 16.30 (long day for play, hha...)

Yaaap,, today I spent this long 6 hours with my bestfriend “astrid dwi cahyaningtya –utha” hha... it was long day really tired but fun, hha...

Hari ini seharian jalan jalan bareng utha keliling bogor, hha...

Sesuai rencana yang udah dibuat akhirnya jadi juga ke Amadeus Cafe (sebuah cafe di Botani Square yang nyediain macem macem cake) udah lama penasaran pengen nyobain, dan hari inilah bersama utha, indri nyobain kue yang dijual disana, eehm... tempatnya enak dan ga terlalu rame cocok buat tempat ngobrol dan juga nyaman kalo kita kesana sendirian (ngegalau gitu misalnya, hha...)  dan untuk harganya sebenernya memang cukup menguras isi kantong sih, hhe... tapi ga ada salahnya nyobain sekali kali mah, rasa cake.nya juga enak, Amadeus Cafe ini juga ga cuma ngejual cake, tapi ngejual makanan yang laen, kaya donat, steak, soup, yaaa,, istilahnya dari appetizer, main course dan dessert ada disini, hha...

Dan hari ini kita nyobain ...



me – Blueberry Cheesecake 28.000

*bagi yang ga suka banget keju, mending jangan milih kue ini karena kejunya berasa banget dan manis banget, indri aja ga abis karena saking kenyang gara gara manis, hha...




utha – Amadeus House Tart 27.000

Jadi kalo penasaran silahkan mencoba... hha...

cake.cake.cake.cake.cake.cake

Sebenernya sih rencana awal itu foto di IPB bersama kapuk kapuk disana terus ke Amadeus Cafe nyobain cake.nya dan pulang, tapiii... karena cuaca hari ini panas jadi foto foto di IPB batal, hha... tapi ke Amadeus Cafe.nya mah tetep sesua rencana awal, beres makan cake.pun kita ga langsung pulang. Ngedenger utha mau nyari kaus lengan panjang buat pas di asrama ntar, akhirny kita berdua melanjutkan perjalanan dengan naik angkot 09 dan berenti di jl.pajajaran daerah outlet-outlet, outlet pertama yang kita kunjungi adalah Blossom (hasil : ga ada) kedua Bogor Boutique Outlet (hasil : nihil) kalaupun ada pasti lehernya lahak lahak B.Boss (hasil : tet-tot tidak ada), selesai nyari baju dan ternyata ga ada, sekarang gantian utha yang nemenin indri ke BTM, hha... yaapp... abis dari jejeran outlet kita melanjutkan perjalanan ke Bogor Trade Mall, karena ada yang pengen indri cari buat bahan ngasih kado, nyampe di BTM kesan pertama : padat dan penuuuuhhh... dan dari sekian toko yang indri – utha kunjungi, ga ada jugaaaa yang indri cari, hikss...

Merasa lelah karena barang yang kita cari ga ada semua, akhirnya kita memutuskan untuk pulang.

Dan sebelum pulang kita berdua makan dulu di HokBen –Hoka Hoka Bento untuk menyenangkan hati dan juga tempat melepas pegel pegel kaki.

Yaap,,, jadi acara kita hari ini adalah MAKAN MAKAN, hha...
senang.senang.senang.senang.senang :D

*hari ini juga indri membuat kesepakatan dengan utha, kalau kita bakal traveling bareng bareng, jadi harus nabung mulai detik ini, hha...

jangan boros.jangan boros.jangan boros.jangan boros.jangan boros.jangan boros.jangan boros!!!
Semangaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttt!!!!!

Anyway how was ur day??

Thank you for visiting...
Indri ... :D


Monday, August 27, 2012

Holiday?


Just curious with this place, so I came to this place with my mom and her school staff. Yaa.. it was like a gathering event for Halal Bihalal. Hha...


Kesannya??? Cape? Jelas, karena ini kebun GEDE banget, hha... kita bisa keliling pake kereta yg udah disediain sama Mekarsari, dengan kereta itu kita diajak muter muter ke semua kebun buah yang ada disana, indri kira selama perjalanan kanan kiri pasti dipenuhi pohon dan buahnya, tapi... nyatanya, tidak!!! Hhha... yaaap,, memang kanan kiri itu pohon semua tapi gasama sekali ada buahnya, heeem... #kecewa

Dan ga disetiap kebun kita berenti, cuma dikebun yang “sedang” panen aja, berdasarkan iklan dan cerita banyak orang “katanya” kita bakal metik buahnya dari pohonnya langsung, benar?? tapi ko beda ya, ama yang indri rasain hari ini, dari 3 kebun (belimbing, melon, salak) yang indri kunjungi yang “beneran” metik sendiri itu cuma pas di kebun melon, memang langsung di pohonnya,




-Golden Melon- 15.000/kg, yummmyyyy~

Di kebun ini, indri beli 1 buah melon beratnya 1,9 kg, harganya 28.000,

#lanjut ke topik awal, cuma di kebun melon doang yang beneran metik langsung, kalo di kebun belimbing dan salak, mba-mba dan mas-masnya udah nyediain sekeranjang besar berisikan buah kebun tersebut dan kalo kita mau beli, silahkan milih dari keranjang itu, heeem...

Tapi, bisa jadi karena hari ini “weekday” bukan “weekend” jadi gasemua fasilitas disediain kali ya?, dan hari inipun mekarsari sepi, hhe...

Akhirnya setelah muter muter keliling kebun, kita semua bakal bermuara kesebuah tempat deket danau, dan biasanya kita semua pada maen dan makan disana, selain ada lahan buat gelar tiker, ditempat ini juga disediain wahana outbond, perahu-perahuan, rumah makan, toko souvenir, dan kalo gasalah deket rumah pohon (tempat buat menginap) 




Heem... bagi yang berminat silahkan datang ketempat ini, dan cocok buat family gathering, kumpul bareng temen temen juga boleh, hha...

Pas mau pulang, indri sempet mampir ke toko souvenir, dan inilah yang saya dapat, hha...



-sick pillow, 2 pen holder, dan boneka souvenir (gratis dari mekarsari, hha..) dan stiker sebagai identitas kita, *kurang lebih fungsinya sama kaya cap pas kita maen ke dufan. -

And it’s me and my mom, ga sempet foto yang banyak, hha...


me :D



mom :D

*cre : foto mekarsari yang pertama ngambil dari om google, hhe.. #thanks

Thanks for visiting...

Indri ... :D



Saturday, August 25, 2012

♥ My BF


Having fun with my lovely BF, even not much to do, I really mean it, hha...

23/08/12















































Thanks for amazing day, hha... Thank you very much my best :D ( novinizzahelmakarinikayasri rahmiutito )
Make sure we’ll have it later...


Anyway... SELAMAT HARI RAYA IDUL FITRI 1433 H... hha... I know it’s too late, but still in LEBARAN SPIRIT rite?

Minal Aidin Walfaidzin, Mohon Maaf Lahir dan Batin :D


Thanks for visiting ...
Indri ... :D