Thursday, May 31, 2012

not “Important”


Hha.. I don’t know why I got this account, hhe...

Dulu, sering banget ga tertarik sama “twitter”, sempet aktif dan diapus lagi, hha...

Tapii,, eeh tapi, TODAY I MADE IT ~again,, hha..

I just watch some video on youtube, well not much people know this, “wong fu production” I love them, hha...
So I always stay update about them, and then I saw their twitter account, Phil, Ted and Wes, and suddenly I want it one too for my account, hha...


So this is my new account : @aiueoind ~let’s be my friend, hha... (actually I have once but when I open that account the screen show a message if my previous account isn’t valid or not exist so I make a new one, hha...)

Thanks for visiting ...

Indri ... :)


Tuesday, May 22, 2012

Roemah koembang


Kemaren sore akhirnya... kesampean juga makan di Roemah Koembang ini, hhe...

Yaap, udah lama pengen nyobain kesini, cuma baru bisa pas kemaren, abis les niatnya sih pengen langsung balik sama idah, tapi pas dipertengahan jalan pengen makan kita, yaudah baru kepikiran makan di McD karena gatau lagi harus makan apaan,, eeh.. pas lewat depan IPB D3 terus liat Roemah Koembang ini, akhirnya kamipun memutuskan untuk makan disini, hha...

Roemah koembang itu semacam Kafe rumah gitu terus disampingnya ada minimarket yang menjual cemilan khas korea kaya ciki-cikinya korea terus ice cream korea juga ada, hhe...

Setelah duduk, kita berduapun mesen makanannya, harganyapun terjangkau paling mahal 20.000, hhe... kalo gasalah liat ya hhe...

Akhirnya indri mesen ramen special + softdrink = 20.000 , teh koembang 3.500, totalnya 23.500, dan Idah –temen indri mesen okonomiyaki = 14.000, teh koembang 3.500, totalnya 17.500.

Pas lagi nungguin pesenan kita berdua juga sempet beli ice creamnya, harganya dari 10.000 ampe 38.000an kalo gasalah, akhirnya kita memutuskan untuk beli yang kaya cake gitu, harganya 15.000 ~ENAAAKK... hhe... jadi kaya cake ditengah tengahnya di isiin ice cream.

Okonomiyakinya enak ga terlalu lembek dan ga terlalu kering, dan ukurannya juga pas ga terlalu gepeng ga terlalu tebel, hhe... ayo cobain!!! Hhe...

Tapi disarankan kalo makan disini “engga dalam keadaan terburu buru” soalnya penyajian makanan disini bisa dibilang lama, jadi kalo makan disini mah harus sabar dan nyantai, heem.. tapi enak enak aja sih makan di Roemah koembang ini ditambah lagi ada fasilitas Wifi-nya. Hhe..

Roemah Koembang ada di jalan Koembang, kalo gatau deket sama IPB D3 sama rumah makan Mbah Jingkrak, hhe...

SELAMAT MENCOBA!!!

Thanks for visiting...
Indri ... :)

Sunday, May 20, 2012

Christina Perri – Jar Of Hearts

mv :


lyrics :



No I can't take one more step towards you
Cause all that's waiting is regret
And don't you know I'm not your ghost anymore
You lost the love I loved the most
I learned to live half alive
And now you want me one more time

And who do you think you are
Running around leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are

I hear you're asking all around
If I am anywhere to be found
But I have grown too strong
To ever fall back in your arms
I learned to live half alive
And now you want me one more time

And who do you think you are
Running around leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are

And it took so long just to feel alright
Remember how to put back the light in my eyes
I wish I would have missed the first time that we kissed
Cause you broke all your promises
And now you're back
You don't get to get me back

And who do you think you are
Running around leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all

And who do you think you are
Running around leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all

Who do you think you are
Who do you think you are
Who do you think you are

Credit : Mylaedylilly&Syahmiramadhan - lovemspenny @youtube


Thanks for visiting ...
Indri ... :)

Let’s Play!! Hhaa...


Last Friday I played with My Cousin, long time no see each other, there’s a lot of story to tell, hha... we have good time together, spending our time together to play.. hha...

And here we are...









(when we went to department store, we bought this braclet, hha..)
Lalalalalalalala....

Thanks for visiting ...
Indri ... :)


Wednesday, May 16, 2012

1st Project :)


Hello...

Akhirnya 1st Project BFS (Black For Swan) telah selesai, hha.. walaupun baru beres 1 kaos aja, rasanya udah “WAH” banget, hhe.. 1st Project ini dibuat bukan untuk dijual tapi untuk kado temen, hhe.. ~yaa gapapalah... yang penting BFS sudah menghasilkan 1 karya, hhe...

Dan inilah bentuknya, hha...

 
Bagaimana???
Another design coming up soon... hha...


Thanks for visiting...
Indri... :)

Helo!! Holla!! ~again... hha..


Well,, like the title of this posting “HELLO!! HOLLA!! ~again” hha..#ABAIKAN!!hha...
After several week I’m gone,, hha...
Well, actually, I don’t know what should I share for these several week in this blog, because anything I’ve done it’s all same thing,, sleeping, studing, coursing, eating, anything~
Finished UN, and now busy with Test SNMPTN, heem...
Well,, I just wanna say Hello again, wait for next posting ya.. hha...

Thanks for visiting ..
Indri ... :)